DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Rulada de pui cu crenvusti

Din nou o rețetă dukan foarte simplă care poate fi folosită ca aperitiv, dar pe care o puteți lua la pachet cu ușurință atunci când sunteți la servici. Este o rețetă care se adresează în special celor care consumă crenvuști în perioada dietei. Ideal este să căutați crenvuști de pui sau curcan cu un procent cât mai ridicat de carne și cât mai puțină slănină pentru a avea randament dieta. Sunt convinsă însă că nu îi consumați zilnic și atunci vă puteți permite o astfel de ruladă din când în când. Eu am făcut o variantă pentru PL, dar ea poate fi făcută și pentru atac sau PP.

Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-1 piept de pui mare

- 2 crenvuști de pui sau curcan

- 2 lg de brânză degresată (sau 2 felii cașcaval pentru cei care sunt la consolidare)

- sare, piper, boia

- 1 ardei verde/roșu (opțional pentru PL)

Preparatul nu durează mult. Tăiați pipetul în 2 bucăți, iar fiecare bucată o acoperim cu folie alimentară și o batem bine până se subțiază. Condimentați cu sare și piper.

Ungeți fiecare felie cu brânză degresată (sau adăugați dacă sunteți la consolidare cașcavalul). Puneți crenvuștiul la baza feliei și rulați bine. Pentru PL adăugați și felii de ardei lângă crenvuști. Legați fiecare ruladă cu ață alimentară și o ungeți cu boiaua.

Coaceți rulada în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, la început acoperită cu o folie de aluminium, iar spre final o lăsați descoperită ca să se rumenească.

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: