Pulpe marinate in iaurt
Astăzi e joi. Iar joia e o zi special pentru cei din stabilizare și consolidare. Așa că azi vă propun o rețetă care să se potrivească acestei zile. Deasemenea, cei care sunt la PP o puteți consuma oricând, iar la PL nu trebuie decât să adăugați o garnitură de legume și aveți garantat un prânz sau o cină sățioasă.
Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
-4-5 pulpe superioare de pui dezosate
- 400 g iaurt degresat
- sare, piper
- mentă verde
- rozmarin, oregano
Preparare: Pulpele de pui împreună cu sarea, piperul, oregano și busuioc se pun într-o pungă etanșabilă. Se adaugă 300 g de iaurt și se închide punga. Se amestecă bine ingredientele din pungă și se lasă la marinat 3-4 ore.
După ce s-au marinat pulpele se fac la grătar până capătă o culoare rumenie pe fiecare parte.
Din restul de 100 g iaurt se poate pregăti un sos cu mentă verde tăiată mărunt, puțină sare și piper.
Poftă bună!