DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Pui cu telina

V-am mai spus cât de bună e țelina pentru sănătate? Sunt sigură că da! În plus dă o savoare deosebită mâncărurilor, fiind unele rețete care nu ies la fel de bune fără această legumă. Eu o folosesc în mod constant la prepararea supelor, ciorbelor, dar și la unele rețete de mâncăruri. Vă propun să încercați rețeta de azi și sunt convinsă că o să vă placă.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, stabilizare definitivă

Ingrediente:

-4 pulpe superioare de pui

- ½ țelină mare tăiată felii

- 2 cepe roșii

- 3 felii lămâie

- 1 lgt ulei de măsline

- ¼ lgt coriandru boabe

- 3 crenguțe rozmarin

- sare, piper

Preparare. Se curăță pulpele de grăsime și împreună cu restul de ingrediente se pun într-o pungă pentru gătit. Se amestecă bine pentru a se combina condimentele și se pune la frigider 30 minute.

Ulterior încălzim cuptorul la 180 de grade, înțepăm punga în 3-4 locuri cu o scobitoare și o băgăm la cuptor. Se lasă circa 30-40 minute. Se consumă ca atare. Pentru cei care nu sunt la dietă se poate adăuga o garnitură de orez. Delicios e puțin spus.

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: