Pui cu ciuperci si ou
Mă gândesc cum și în ce fel să mai diversificăm meniul zilnic. Așa că experimentez diverse combinații. Sper să încercați și voi rețeta de azi deoarece a ieșit gustoasă.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
-2 pulpe superioare de pui fără piele
- 250-300 g ciuperci feliate
-2-3 lg de suc de roșii
- 2 ouă
- sare, piper, praf de usturoi
Preparare. Pulpele de pui le pregătim pe grătar câte 2 minute pe fiecare parte. După ce s-au făcut se pun într-un vas rezistent la cuptor (ceramică, yena). Într-o tigaie antiaderentă sotăm ciupercile circa 5 minute. Le scoatem din tigaie (fără zeama care o lasă) și se pun peste pulpele de pui. Adăugăm deasupra sucul de roșii, sarea, piperul, praful de usturoi și se dă la cuptorul încins circa 20 minute. Scoatem apoi vasul punem ouăle deasupra și dăm din nou la cuptor înca 15 minute (sau până când pare oul făcut).
Poftă bună!