DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Lemon Cake

Faza: Croaziera (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

- 4 oua

- 6 lg tarate de ovaz

- 4 lg lapte praf degresat

- 3 lg Maizena (amidon de porumb)

- 4 linguri indulcitor

- esenta de lamaie, putina coaja de lamaie rasa (de la 1 lamaie)

Se separa albusurile de galbenuri. Se bat albusurile cu putin praf de sare pana se face o spuma consistenta. Se adauga treptat galbenusurile apoi taratele de ovaz, Maizena, laptele praf, indulcitorul si esenta+coaja de lamaie. Se pun intr-o tava acoperita cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade si se tine cca 25-30 min.
Se scoate cand s-a racit.
Se poate insiropa cu un sirop facut din apa, indulcitor si suc de lamie puse pe foc panadau in clocot.

P.s. Nu uitati, se mananca in 3 zile!!!

Reteta este preluata si adaptata din cartea “La Pattiserie Dukan”, dr. Pierre Dukan

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: