Pesmet dukan
Va era dor de un snitel dat prin pesmet? Va lipsea pesmetul la dieta?
Aveti acum solutia. Sa va spun si de unde si cum a aparut varianta asta de pesmet.
In primul rand trebuie sa mentionez ca ma bucura nespus sa vad cum retetele pe care le postez pe site sunt luate si “intoarse” pe toate partile de fetele care tin dieta.
Asa si cu reteta dukan de azi. Celebrul (si deliciosul) pain doux a fost transformat in … pesmet. Cu mare succes as putea adauga. Deci dupa cum vedeti nu trebuie decat putina imaginatie pentru a ne face dieta mai usoara!
Pentru pesmet este nevoie sa pregatiti reteta dukan de pain doux pe care o gasiti AICI.
Inlocuiti formele de briose cu o tava mai lata, astfel incat sa iasa blatul de circa 2-3 cm grosime. Coaceti pain doux-ul si lasati-l la racit.
Dupa ce s-a racit il dati prin razatoarea mica si il mai lasati la uscat (sau il puneti in cuptor pentru 5-7 minute, sau “prajit” in tigaie).
Vedeti ce usor e? Il puteti folosi la snitele sau ca baza pentru cheesecake sau pentru ce mai vreti voi.
p.s. pozele si ideea apartin Marei!