Pastrav cu legume
Suntem în postul Crăciunului, dar știu că duminică este dezlegare la pește, așa că vă propun o rețetă simplă pentru această zi. Nu mai are sens să vă fac vreo introducere pompoasă, așa că vă dau direct rețeta.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
-2 păstrăvi
- 2 fire de praz
- 1 morcov
- ¼ țelină
-sare, piper
Preparare. Prazul tăiat rondele, morcovul si telina rase se trag la tigaie. Păstrăvii se așează separat pe foaie de aluminiu. După ce legumele s-au pătruns le condimentăm și umplem păstrăvii cu ele, iar ce rămâne punem peste pești. Împachetăm foliile și le așezăm pe o tavă. Introducem tava în cuptorul încins la 180 de grade și lăsăm circa 30 minute.
Poftă bună!