DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Pasca fara blat

Dragii mei, dacă doriți să mai salvați din tolerate astfel încât să vă bucurați de cât mai multe bunătăți de Paști vă recomand Pasca fără blat. A mea s-a terminat foarte repede, abia am reușit să îi fac poze. A fost foarte apreciată, deși a fost o variantă Dukan a acesteia de care vă puteți bucura și în Atac!

Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare

Ingrediente:

-500 g brânză degresată

- 1 iaurt degresat (150 g)

- 4 ouă

- 2 lg goji

- îndulcitor pudră după gust

- 2 fiole esență de vanilie

- esență de rom

Preparare:

Încălziți cuptorul la 200 de grade.

În puțină apă călduță și esență de rom puneți goji la hidratat. Bateți bine cele 4 ouă întregi într-un bol. Adăugați brânza (eu am folosit Prodlacta) și iaurtul și omogenizați bine de tot. Puneți îndulcitor după gust (4 lg) și esența de vanilie. La sfârșit adăugați și fructele goji scurse de apă. Amestecați și puneți în tava de silicon.

Dați la cuptor pentru circa 40-45 minute.

Se consumă rece!

Poftă bună!

p.s. Pentru cei din familie puteți face în paralel o pască în care puteți folosi brânză grasă, în loc de iaurt folosiți smântână grasă, în loc de îndulcitor zahăr și stafide în loc de goji.

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: