Painea in Scara nutritionala
Începând cu ziua de joi se poate introduce pâinea în Scara nutrițională. Este vorba de pâinea făcută din făină integrală, adică din bobul întreg de grâu.
Dukan permite începând cu aceasta zi 2 felii de pâine integrală, adică echivalentul a 45 g.
Dacă alegeți să consumați pâinea la micul dejun nu o faceți cu unt sau dulceață. Se poate însă consuma cu jambon de curcan, cu brânză degresată, somon fume, ou fiert sau omletă.
Sfatului lui Dukan este însă acela de a se consuma dimineața celebra ”galette” cu tărâțe și de a păstra pâinea pentru un alt moment al zilei.
La prânz pâinea poate însoți o friptură sau pește, iar seara poate fi consumată sub formă de sandvich, cu jambon, salată și felii de roșii.
Iată și rețeta mea de pâine integrală http://www.retete-dukan.ro/paine-din-faina-integrala/
Sursa: P.Dukan L`escalier nutritionnel, 2014.