Minichecuri cu ou si ciuperci
O rețetă rapidă care poate fi folosită ca aperitiv sau care poate fi luată pe post de gustare cu voi la serviciu sau la școală. Atenție la cantitatea de ouă pe care o consumați. Dacă vi se par prea multe mai reduceți în primul rând din numărul gălbenușurilor și folosiți albușurile.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
-4 ouă
-1 iaurt grecesc degresat
- 2 lg tărâțe de ovăz
- ½ ciuperci tocate în conservă (scurse de apă)
- ½ legătură de mărar verde
- sare, piper, ierburi aromate
Preparare:
Într-un bol amestecăm ouăle cu iaurtul. Adăugăm ciupercile, mărarul verde tocat, condimentele și tărâțele de ovăz și lăsăm circa 5-8 minute deoparte să se mai umfle tărâțele.
Se toarnă compoziția în forme de minichecuri sau de brioșe și se dau la cuptorul încins la 180 de grade pentru circa 30-35 minute (vă orientați după culoare).
Se consumă reci.
Poftă bună!