DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Mini cheesecake cu dovleac

Mi-am luat zilele trecute 2 dovleci plăcintari și i-am pus în funcțiune. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să îi coc, iar apoi cea mai mare parte i-am făcut piure pe care l-am folosit în mai multe rețete. Astăzi am să vă arăt o rețete delicioasă de cheesecake, cu umplutură fină de piure dulce cu scorțișoară.

Dacă vă place cheesecake-ul, dar și dovleacul că invit să purcedeți în bucătărie. De pregătit se pregătește în 10 minute, de copt durează circa 50-60 minute. Rezultatul…de te lingi pe degete.

Eu am făcut porție simplă, dacă vreți puteți dubla, tripla cantitățile.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Marti

Ingrediente:

-250 g brânză cremoasă

- 1 ou

- 150 g iaurt grecesc

- 4 lg îndulcitor pudră (după gust)

- esență de vanilie

- 5 lg piure dulce de dovleac (rețeta AICI)

Preparare:

Într-un bol se bate oul, apoi se adaugă peste brânza, iaurtul , îndulcitorul și esența de vanilie. Se pune cu lingura în formele de brioșe (4-5-6 depinde ce dimensiune au și cât le umpleți) și se uniformizează.

Piureul de dovleac se pune într-un posh (sau o pungă cu unul din colțuri tăiat) și se umplu brioșele cu acesta (ca în poză).

Se introduce în cuptorul încins la 180 g și se lasă la copt circa 50-60 minute.

Se consumă reci!

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: