DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Gustare cu branza si sunca

Fiindca azi e joi si pentru unii e zi de proteine va recomand sa incercati aceasta reteta rapida pentru mic dejun sau pentru snack-urile intermediare din timpul zilei. In plus, daca sunteti la PL puteti sa o combinati cu ce legume doriti (ceapa verde, ardei, rosii etc.).

Faza Atac, Croaziera (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

-2 oua

- 2 lg iaurt degresat

- 2 lg tarate de ovaz

- 1 lg tarate de grau

-3 lg lapte praf degresat

- 200 g branza perlute

-2 felii jambon de curcan

- sare, piper, ierburi aromatice

- optional-marar verde

Preparare. Un ou se amestaca cu iaurtul. Se adauga apoi taratele, laptele praf, sarea, piperul, iar compozitia rezultata se lasa sa se odihneasca 10 minute. Se intinde apoi in forma rotunda pe hartia de copt in tava. Se da tava la cuptor (180 grade) si se lasa 7 minute. Intre timp amestecam branza cu oul si pregatim jambonul felii. Scoatem blatul, turnam mixul de branza cu ou peste si asezam deasupra feliile de jambon. Din din nou la cuptor pentru circa 10-12 minute. Se consuma calda sau rece dupa preferinte. Se poate face si in vas de yena sau in tava de silicon, dar sa nu aiba diametrul mai mare de 18-20 cm.

Pofta buna!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: