DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Ghiveci de legume

Îl putem consuma ca atare sau putem pune lângă el și o bucată de carne. În ambele cazuri e la fel de gust și cred că îl mâncăm cu aceeași plăcere. O nouă rețetă dukan cu multe legume!

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Porții – 3,4

Ingrediente:

-1 bol de ardei verzi tocați

- 1 bol de fasole galbenă sau verde

- 1 bol dovlecei tăiați cuburi mari

- 1 bol de varză tocată

- 2 morcovi tăiați rondele

- 2 cepe albe mici tăiate cubulețe

- 4-5 roșii cherry

- sare, piper, boia, cimbru

-1 lgt legume deshidratate

- mărar și pătrunjel verde

Legumele deshidratate se pun cu puțină apă în oală, iar peste ele se adaugă ceapa și ardeiul și se ”călesc” puțin. Adăugăm apoi fasolea, varza, morcovii și acoperim cu apă (sau puteti pune supa de carne daca aveti, iese mai gustos). Lăsăm să fiarbă circa 30 minute cu capacul pus (mai amestecăm din când în când).

Adăugăm dovleceii, roșiile tăiate cubulețe și condimentele. Mai lăsăm să fiarbă 20-25 minute (sau dacă e cazul mai lăsați). Adăugăm mărărul și pătrunjelul verde tocat mărunt și e gata de mâncat. Eu am avut niste carne de curcan fiarta de la o supa si am adaugat la sfarsit peste ghiveci. Bun de tot!

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: