Fursecuri aromate (fara tolerate)
Trebuie să vă spun că am reușit să fac o rețetă de fursecuri care să semene cu cele făcute în mod clasic, pentru cei care nu sunt la dietă. Cu rețeta aceasta vă puteți juca cum vreți voi, puteți schimba aromele sau puteți adăuga goji mărunțite deasupra! Pe NoSugarShop gasiti mai multe tipuri de arome care merg la fix cu aceste fursecuri.
Eu am fost foarte încântată de ce a ieșit și deși aveam în plan o altă rețetă de postat azi, m-am răzgândit.
Faza Atac, Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă
Scara nutrițională – începând de Luni
Ingrediente:
-3 ouă
-5 lg lapte degresat
- 1 lgt mai plinuța cu făină de konjac
- 4 lg tărâțe de ovăz măcinate
- 4 lg lapte praf degresat
- 4 lg eritritol (îndulcitor)
- 1 lgt esență de unt
- 1 lgt esență de nuci
Preparare:
Se pun ouăle într-un vas împreună cu laptele degresat și făina de konjac. Folosind telul electric mixăm compoziția circa 4-5 minute. O să vedeți treptat că începe să se întărească și să se umfle compoziția.
După ce ați mixat compoziția scoateți telul și adăugăți restul de ingrediente (tărâțele, laptele praf, eritritolul și esențele).
Omogenizați compoziția si mai lasati-o deoparte 5-8 minute.
Folosind un posh sau pur și simplu cu lingura formați fursecurile pe tava acoperită cu hartie de copt.
Introduceți tava în cuptorul încins la 180 de grade și păstrați la copt circa 15-18 minute (le urmăriți). Dupa ce ați închis cuptorul, întredeschideți ușa și lăsați tava acolo pentru ca fursecurile să se răcească. Eu le-am pus într-o cutie metalică și le-am lăsat neacoperite vreo 2-3 ore. Au fost perfecte!
Sper să le încercați și voi!
Poftă bună!