Frittata cu ardei si ciuperci
Dacă rămâneți în pană de idei la zilele de PL, sau dacă doriți să pregătiți o cină pentru familie, atunci iată soluția. Rețeta de frittata este nemaipomenită deoarece îți permite să o pregătești în ce combinație dorești. Eu la rețeta de azi am folosit ardei și ciuperci, dar puteți pregăti și varianta cu pui și spanac.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
-4 ouă mari (sau 5 mai mici)
- 2-3 lg de brânză degresată
- 2 ardei grași
- 200 g ciuperci
- sare, piper, oregano
Preparare. Ardeii grași și ciupercile se tau felii și se așează în tavă (eu am folosit o tavă rotundă de silicon cu un diametru de 24 cm). Ouăle se bat, se amestecă cu brânza, sarea și piperul și se adaugă peste ciuperci și ardei. Presărăm deasupra oregano și introducem tava în cuptorul încins la 180 de grade. Se lasă la copt 30-40 minute. Nu-i așa că e foarte ușor de pregătit?
Dacă vreți o puteți mânca alături de un grătar de pui, de niște pulpe marinate în iaurt etc.
Poftă bună!