DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Creveti sotati

Dacă vă plac creveții atunci rețeta asta pică la fix. E prima rețetă cu creveți (am gasit-o aici) pe care o postez și sper să vă placă, mai ales că se fac ușor și merg de minune în atac sau la zilele de PP.

Creveții au o serie de proprietăți printre care: au efect  antiinflamator și previn formarea de blocaje în circulația sângelui; regularizează bătăile inimii, prevenind stopurile cardiace; conțin selenium care este anticancerigen, acest element ajutând la buna funcționare a celulelor care compun ADN-ul; conțin acizii omega 3 care protejează împotriva apariției bolii Alzheimer și previn îmbătrânirea prematură.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Porții – 2

Ingrediente:

-400 g creveți decorticați

- 2 căței de usturoi

- ½ legătură pătrunjel verde

- 4 lg vin alb (tolerat)

- ½ lămâie

Într-o tigaie antiaderentă încinsă puneții creveții, usturoiul, vinul și pătrunjelul verde.

Sotați la foc mediu circa 5 minute, până devin roz. Se iau de pe foc și se servesc cu lămâie.

Ușor de făcut, delicios la gust!

Poftă bună

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: