Crenvusti umpluti
O varianta de mic dejun Dukan rapida si foarte gustoasa. Puteti sa o serviti alaturi de cei din familie, asa ca faceti mai multi pentru ca s-ar putea sa nu va ajunga Este o reteta care merge atat la PL cat si la PP (daca nu puneti ardeiul gras). Da stiu, nu sunt buni crenvustii, dar odata nu ne omoara (asta ca sa nu starnesc polemici) si nici nu ne ingrasa!
Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente pentru 1 portie:
- 2 crenvusti de curcan (sau pui)
- 1-2 linguri de branza degresata
- 2 felii de ardei gras
- 1 felie de sunca de curcan
- marar verde
Mai intai incalzim cuptorul la 180 grade. Apoi taiem crenvustii pe jumatate (nu pana la capat, ci cum se vede in poza). Branza o amestecam cu mararul verde tocat marunt si eventual punem si putina sare. Ungem pe ambele parti in interior crenvustii cu branza, punem peste felia de ardei gras si apoi ii invelim la mijloc cu cate jumatate din felia de sunca de curcan. Ii bagam in cuptorul incins pentru 15-20 minute.
Pofta buna!
P.s. La Consolidare sau in Stabilizarea definitiva, precum si pentru membrii familiei, puteti incerca in loc de branza sa puneti o felie de cascaval Gouda. Va garantez ca iese delicios! Deasemenea, cei din croaziera care nu vor sa riste cu acesti crenvusti sa nu o faca