DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Cordon bleu cu pui la cuptor

În sfârșit am apucat și eu să fac cordon bleu. Am tot ezitat să fac o retetă pe care să o postez din cauza cașcavalului. Dar acum că problema aceasta este rezolvată prin faptul că putem să ne facem singuri cașcavalul, iată și rețeta mea de cordon bleu dukan.

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de luni

Ingrediente:

-2 bucăți de piept de pui

-2 felii mari de jambon de curcan slab

- 4-6 felii de cașcaval

- sare, piper

- 1 ou

-2 lg de tărâțe de ovăz măcinate fin

- 1 lg amidon de porumb (opțional din croazieră)

Preparare:

Se feliază bucățile de piept de pui și se bat ciocanul de snitele (pentru a nu se rupe băgați pieptul de pui într-o pungă).

Întindem felia de piept de pui, o condimentăm cu sare și piper și așezăm deasupra ei felia de jambon de curcan, apoi feliile de cașcaval. Jambonul și cașcavalul trebuiesc tăiate subțiri ca sa putem rula pieptul.

Rulăm și dacă nu stă prindem cu scobitori (la mine nu a fost cazul).

Bateți oul într-un vas, iar în altul întindeți tărâțele măcinate.

Acum dacă sunteți la atac dați direct rulourile prin ou și apoi tavaliți-le prin tărâțe și le puneți în tavă pe hârtie de copt.

Dacă sunteți în croazieră folosiți amidonul prin care tăvăliți mai întâi ruloul, iar apoi prin ou și tărâțe.  Puteți presăra deasupra un mix de condimente.

Introduceți tava în cuptorul încins la 180 de grade și coaceți circa 45-50 minute până se rumenește.

Bun de tot!

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: