DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Ciuperci umplute de post

Vă propun astăzi o rețetă delicioasă de ciupercuțe umplute la cuptor, însă de data aceasta în variantă de post. Se poate jongla cu rețeta aceasta, eu vă dau însă rețeta pe care am făcut-o și care nouă ne-a plăcut foarte mult.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând de Marți

Ingrediente:

-10-12 ciuperci champignon din cele mai mari

- 1 ½ lg pastă de roșii

- 1 lg fulgi de drojdie

- 50 g cașcaval vegetal ras (sau cașcaval degresat dacă nu țineți post)

- sare de himalaya, piper

- mărar verde

Preparare:

Se spală ciupercile și apoi cu grijă de îndepărtează piciorușele.

Tocați mărunt piciorușele, adăugați pasta de roșii, fulgii de drojdie, trei sferturi din cașcavalul ras, plus condimentele și amestecați bine. Adăugați o parte din mărarul verde tocat mărunt.

Umpleți ciupercile cu această compoziție, presărați cu cașcavalul rămas și introduceți-le in cuptorul încins.

Le lăsați la cuptor până se rumenesc și considerați că sunt gata! Presarati restul de verdeata si le consumati ca atare.

Poftă bună!

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: