Ciuperci umplute cu sunca
Sa introducem si ciupercile in retetar ca au cam fost ignorate. Desi numai bune pentru dieta Dukan, vreau sa va spun ca sotul meu le-a mancat pe toate. Adica mi-a lasat si mie – 3 bucati! Concluzia: au fost delicioase.
Faza Croaziera (PL), Consolidare, Stabilizare definitiva
Ingrediente:
- 10 ciupercute (ale mele au fost mici, dar cautati unele de dimensiune medie)
- 1-2 felii de sunca de curcan degresata
- 1 lingura cu varf de quark
- sare, piper
- marar verde
Se spala bine ciupercile si se rup codititele(nu le aruncati insa). Se presara sare in interiorul lor. Intre timp se face compozitia. Taiati cozile in bucatele mici, la fel si sunca in feliute. Se pun intr-un castron si se adauga quarkul, piperul si mararul verde tocat marunt. Apoi cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se pun pe tava pe hartie de copt. Se dau la cuptor (170-180 grade) pentru cca 30 minute. Se pot consuma ca atare sau in combinatie cu rulada de pui , frigarui sau un gratar.