DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Ciorba de vacuta

In sfarsit a venit timpul sa urc si reteta aceasta. Este o ciorba de vacuta excelenta pentru toata familia, nu doar pentru cei care sunt la dieta Dukan. Retineti acest lucru si nu va sfiiti sa o preparati. Cu siguranta o sa aiba succes deplin.

Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva

Ingrediente:

- 400-500 gr carne de vita (muschi fara grasime)

-2 morcovi

-1 ceapa alba

-1 telina mica

-2 dovlecei

-2 maini de fasole verde

-1 ardei gras rosu

-300 ml bulion de rosii

-sare, piper

-patrunjel si leustean verde

Mai intai de toate se taie muschiul de vita cuburi si se pune in apa cu sare la fiert. Daca fierbeti carnea in oala normal, de fiecare data cand face spuma o indepartati cu o spumiera. Daca o fierbeti ca mine in oala sub presiune nu aveti cum sa o spumati, dar o sa vedeti pe peretii oalei ca raman resturile neplacute.

Dupa ce a fiert carnea pe jumatate, adaugati legumele taiate cubulete si lasati mai departe la fiert in oala acoperita cu capac. Daca face spuma, o spumati mai departe. In cazul in care ati fiert carnea in oala sub presiune scoateti cu supierea bucatile de carne, iar zeama o turnati in oala normala prin strecuratoare si adaugati inapoi carnea si legumele.

Cand considerate ca legumele sunt aproape fierte turnati bulionul si lasati sa mai dea de cateva ori in clocot, dupa care opriti focul. Nu uitati sa adaugati sarea, piperul si daca aveti 1-2 lingurite de legume deshidratate.

La final, adaugati patrunjelul si leusteanul taiat marunt si lasati cu capac 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Merge de minune cu un ardei iute.

Pofta buna!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: