DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Chec cu cacao

Un desert ușor de făcut, care nu necesită nici prea mult timp pentru preparare si coacere. Nu vă fie teamă să încercați rețetele de desert, indiferent că sunteți la PP sau PL în dieta dukan. Este bine să vă satisfaceți pofta de dulce, singurul lucru la care trebuie să fiți atenție este să nu depășiți cantitatea zilnică de alimente tolerate sau de tărâțe.

Faza Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-3 ouă

- 4 lg tărâțe de ovăz (de preferat măcinate)

- 6 lg lapte praf degresat

- îndulcitor după gust

-2 lg iaurt grecesc degresat

- 1 lgt ness

- 1 lg cacao degresată

- ½ lgt praf de copt

- esență de vanilie

Preparare.

Separăm albușurile de gălbenușuri și le batem cu puțină sare spumă tare cu mixerul. Gălbenușurile le amestecăm cu iaurtul și le turnăm încet peste spuma de albușuri. Oprim mixerul și adăugăm pe rând ingredientele uscate (tărâțele, laptele praf degresat, îndulcitorul, cacaua, ness-ul, praful de copt, esența de vanilie). Amestecăm încet compoziția de sus în jos.

O turnăm într-o tavă de chec și o dăm la cuptorul încins la 180 grade circa 30-35 minute (testul cu scobitoarea).

Scoatem checul din cuptor și îl lăsăm să se răcească înainte de a-l consuma. Se poate consuma cu o cremă de iaurt lângă (iaurt grecesc, îndulcitor și esență de care vă place).

In consolidare se pot adauga in compozitie bucati de fructe.
Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: