DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Bruschete cu rosii si busuioc

Dacă tot v-am dat rețeta de baghetă cu semințe ce spuneți de niște bruschete cu roșii și busuioc, așa ca pentru cină?

Mie îmi plac roșiile tare mult, iar acum că am dat peste niște roșii destul de gustoase aș mânca toată ziua numai roșii. Așa că, cum am prins momentul cum mi-am făcut niște bruschete delicioase.

Faza Croazieră (PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Scara nutrițională – începând cu Marți

Ingrediente:

-3-4 felii de baghetă

- 2 roșii medii tăiate cubulețe

- 3-4 frunze de busuioc

- sare, piper

- 1-2 cățel de usturoi

- 2 stropi de ulei de măsline

Preparare:

Feliile de baghetă se pun în cuptorul încins la 180 de grade și se lasă la copt circa 10-12 minute.

Scoatem feliile și le lăsăm lăsăm la răcit. Între timp roșiile tăiate cubulețe se lasă puțin la scurs și apoi se amestcă cu sarea, piperul și frunzele mărunțite/tocate de busuioc.

Se ia fiecare felie de baghetă și se unge cu câte o jumătate de cățel de usturoi, iar apoi se stropește cu un puf de ulei de măsline (opțional) – eu folosesc un spray.

Cu o lingură luăm din roșiile preparate și le punem pe feliile de baghetă. Se consumă ca atare.

Poftă bună!

 

 

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: