Biscotti cu migdale (fara tolerate)
Ce să mai cronțănim dulce în dieta asta? O întrebare frecventă. În plus să nu conțină tolerate și să se facă repede? Păi atunci e cazul să faceți niște biscotti. Găsiți pe site și varianta simplă de biscotti, dar aceea conține tolerate. Dacă nu vă place esența de migdale puteți să o înlocuiți cu portocale (esența plus coajă rasă) sau lămâie.
Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente:
-2 ouă
- 4 lg de tărâțe de ovăz
-6 lg lapte praf degresat
- 2-3 lg de brânză degresată
- ½ lgt praf de copt
- 4 lg îndulcitor (sau după gust)
- esență de migdale
Preparare:
Punem într-un vas ouăle întregi și le amestecăm cu brânza. Adăugăm pe rând ingredientele uscate (tărâțele și laptele praf degresat). În final adăugăm și îndulcitorul, praful de copt și esența.
Turnăm cu lingura compoziția în forme de brioșe sau mini-guguloafe, cam 0.5-1 cm în fiecare dintre ele. Așa cum se vede și în poză mi-au ieșit 16 biscotti.
Introducem în cuptorul încins la 180 de grade și lăsăm la copt circa 20-25 minute. Le scoatem din forme imediat ce am scos tava din cuptor si le pudrăm cu îndulcitor pudră (de preferat xilitol).
Se consumă reci.
Poftă bună!