Ardei umpluti
Tare buni sunt ardeii umpluti. Mama in Ardeal ii face sub forma de ciorba si eu asa m-am obisnuit, dar de cand m-am mutat in Bucuresti nu am mancat decat varianta de “mancare” si asa ii fac si eu acum. Aici aveti reteta Dukan de ardei umpluti, dar puteti face ca mine, impartiti compozitia in doua, o parte pentru voi si o parte pentru cei din familie (pentru ei adaugati in plus niste orez in compozitie).
Faza Croaziera, Consolidare (PL)
Ingrediente:
- 700 gr de carne tocata (pui, curcan sau vita)
- 1 ceapa
- 8-10 ardei verzi
- 2-3 morcovi
- condimente (sare, piper)
- 3-4 foi de dafin
- pasta de rosii
Am facut compozitia din carne de curcan tocata, condimente, morcov ras, ceapa. Am umplut ardeii, i-am pus cu apa, morcovi si foi de dafin (ar merge si niste telina, dar eu nu am avut) si i-am bagat in cuptorul incins in prealabil la 180 grade.
I-am lasat cam doua ore la cuptor. Apoi sunt gata de mancat. Merg si cu niste iaurt pe deasupra.
Pofta buna!