Caserola cu branza si pastrama de pui
Mie îmi place să testez variante care se pregătesc ușor. Iar aceste caserole se prepară foarte repede și le poate pregăti și cine nu este experimentat în ale bucătăriei. În plus, aceste variante propuse de mine pot fi consumate și în zilele de atac sau PP ale dietei dukan.
Cu toate acestea, sper ca aceste rețete să fie încercate și de cei care nu sunt la dietă!
Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă
Scara nutrițională – începând de Luni
Ingrediente:
-250 g brânză degresată
- 100 g pastramă de pui afumată (eu am avut o pulpă)
- 1 fir ceapă verde (permisă ca și condiment)
- 1 gălbenuș
- sare, piper, oregano
- cașcaval degresat ras
Preparare:
Pastrama și ceapa verde se taie mărunt. Se pun într-un vas împreună cu restul ingredientelor (mai puțin cașcavalul).
Turnăm compoziția într-un vas de yena sau o formă de silicon (maxim 15 cm în diametru).
Introducem în cuptorul încins la 180 de grade și lăsăm circa 30 minute.
Presărăm apoi cașcavalul ras și mai lăsăm în cuptor 10-15 minute.
Se consumă rece sau caldă după preferințe!