Rulou cu omleta
Astă mai degrabă vă prezint o variantă de meniu, decât o rețetă. Poate v-ați plictisit de aceeași variantă de omletă sau poate vreți să îi atrageți pe copii să o mănânce. În orice variantă, ruloul cu omletă vă ia cel mult 10 minute să îl preparați.
Faza Croazieră (PL, PP), Consolidare, Stabilizare definitivă
Ingrediente
-2 ouă
- ½ legătură mărar verde tocat mărunt
- ¼ ardei gras roșu tăiat fâșii subțiri
-2 felii de șuncă/jambon de curcan
-2 lg cremă de brânză degresată
-sare, piper, ierburi aromate
Preparare
Batem ouăle împreună cu condimentele și adăugăm mărarul și ardeii. Încingem o tigaie anti-aderentă foarte bine. Dacă știți că nu este foarte bună puteți unge tigaia cu puțin ulei de măsline.
Punem ouăle în tigaie și întindem compoziția cât e tigaia de mare. Lăsăm la ”prăjit” cca 3 minute apoi o întoarcem cu atenție ca să nu se rupă pe partea cealaltă unde o mai lăsăm înca 2 minute.
Scoatem omleta pe o farfurie și o lăsăm 2 minute la răcit. Întindem crema de brânză, așezăm feliile întregi de șuncă sau jambon și rulăm. Opțional puteți pune deasupra ceapă verde.
Poftă bună!