Pui cu telina
V-am mai spus cât de bună e țelina pentru sănătate? Sunt sigură că da! În plus dă o savoare deosebită mâncărurilor, fiind unele rețete care nu ies la fel de bune fără această legumă. Eu o folosesc în mod constant la prepararea supelor, ciorbelor, dar și la unele rețete de mâncăruri. Vă propun să încercați rețeta de azi și sunt convinsă că o să vă placă.
Faza Croazieră (PL), Consolidare, stabilizare definitivă
Ingrediente:
-4 pulpe superioare de pui
- ½ țelină mare tăiată felii
- 2 cepe roșii
- 3 felii lămâie
- 1 lgt ulei de măsline
- ¼ lgt coriandru boabe
- 3 crenguțe rozmarin
- sare, piper
Preparare. Se curăță pulpele de grăsime și împreună cu restul de ingrediente se pun într-o pungă pentru gătit. Se amestecă bine pentru a se combina condimentele și se pune la frigider 30 minute.
Ulterior încălzim cuptorul la 180 de grade, înțepăm punga în 3-4 locuri cu o scobitoare și o băgăm la cuptor. Se lasă circa 30-40 minute. Se consumă ca atare. Pentru cei care nu sunt la dietă se poate adăuga o garnitură de orez. Delicios e puțin spus.