DIETA DUKAN/UTILE

  • Arhive

Chec cu pui si ficatei

O rețetă dukan care se potrivește foarte bine zilelor din atac si PP. Dacă sunteți la PL e și mai bine ca merge de minune cu o salată de legume…. Nu este foarte greu de făcut și se poate lua la pachet! Sper să vă placă și vouă!

Faza Atac, Croazieră (PP, PL), Consolidare, Stabilizare definitivă

Ingrediente:

-400 g carne de pui (piept în combinație cu pulpe)

- 3-4 ficăței de pui făcuți pe grătar

- 1 ceapă medie albă

- 2 ouă

- 2 lg de brânză degresată

- condimente – sare, piper, oregano, cimbru

- mărăr verde tocat

Prepararea compoziției este asemănătoare celei a chiftelelor. Tocăm carnea mărunt, adăugăm ceapa (eu o dau prin răzătoarea mică înainte), 1 ou, condimentele și mărarul verde. Amestecăm bine toată compoziția. Turnăm jumătate pe fundul unei tăvi de silicon sau aluminiu (așa am folosit eu, 8×20 cm). Deasupra așezăm ficățeii făcuți la grătar înainte iar apoi acoperim cu restul de carne tocată. Batem oul rămas cu cele două linguri de brânză și omogenizăm. Turnăm oul cu brânza peste carne (puteți presăra și niște mărăr verde) și dăm la cuptorul încins la 180 de grade circa 50-60  minute. Eu după circa 30 minute am scos tava afară și am scurs zeama care se formase și apoi am dat-o din nou la cuptor. Se consumă rece!

Poftă bună!

Print Friendly
Share
this article on Facebook
Cursuri IT acreditate

S-ar putea sa iti placa si: