Pui cu legume la punga
Tot uit sa folosesc pungile acelea speciale pentru cuptor. Nu stiu de ce . Azi mi-am adus aminte de ele si am facut repede reteta asta, numai buna pentru dieta Dukan. Va invit sa o faceti si voi, la fel sau cu ce aveti la indemana.
Faza Croaziera, Consolidare
Portie pentru 1 persoana
Ingrediente:
- 2 copanele de pui
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 10-12 ciupercute Champignon
- sare, piper, boia, curry (optional)
Intai si intai dezpielitam copanelele de pui, sa nu ramana nimic. Apoi taiem morcovul rondele, ardeiul gras fasii subtiri si ciupercile curatate in 2 sau in 4, depinde cat sunt de mari. Le punem pe toate la gramada in punga si adaugam condimentele.
Inchidem punga si o introducem in cuptorul incins la 180 grade. O lasam cam 30 minute, iar apoi cu mare grija ii facem niste gauri (sau puteti sa le faceti de la inceput) si o mai lasam circa 20-30 minute (depinde cat de mari sunt copanelele sau bucatile de carne pe care le folositi).
Le scoatem pe o farfurie si le consumam calde. Rapid de pregatit si foarte bun!